Innoveren en diervriendelijk optimaliseren

ewdcompass_diervriendelijk_produceren

De veehouderij is een dynamische branche. Innovatie wordt in deze tak met de hoofdletter I geschreven. En dat vinden we binnen ons bedrijf prachtig! Een van Europa’s grootste leveranciers in veehouderij benodigdheden vroeg ons om diverse artikelen in Azië te ontwikkelen, produceren én importeren. In deze branche blijft constant innoveren maar ook dier veiligheid een grote rol. Dit soort wensen nemen we bij EWD-Compass altijd erg serieus. En dus gingen we met een gerichte blik op zoek naar een geschikte partner…

Na een zorgvuldig sourcing traject kwamen we terecht bij een betrouwbare én flexibele Chinese leverancier waar we vaker mee werken. Met deze partij durfden we met zekerheid te stellen dat we samen een goed werkende lijn op konden zetten.

Gestroomlijnd en helder innoveren

Doordat we al jaren diverse opdrachten bij de Chinese fabrikant onder brengen, is de communicatie tussen EWD-Compass en deze partij al gestroomlijnd en helder. Bovendien weten we dat deze partij niet alleen massaproductie kan genereren. Ze denken namelijk óók mee op de langere termijn. Zo doen we factory audits in China.

Kleinere testseries

We weten van deze partij dat zij bereid zijn om kleinere testseries te produceren en mee te ontwikkelen. Ze gaan daarin net zo lang door tot ze een economisch maar toch diervriendelijk eindresultaat hebben bereikt. En dat was precies waar we voor onze klant naar op zoek waren! Lees meer over onze kwaliteitscontroles in China, ná productie van de samples.

Meerdere vliegen in één klap

Samen met deze partij hebben we in de loop der jaren de complete keten weten te optimaliseren. Dat zorgt ervoor dat we tot op de dag van vandaag diverse vliegen in één klap kunnen slaan voor onze klant. We voorzien in een volledig pakket aan staalwerk in diverse ontwerpen en in verschillende uitvoeringen. Uitvoeringen die allemaal weer voorzien zijn van een breed scala aan losse, kleinere assemblage-onderdelen en -accessoires. Als dat geen innovatie is…

Bent u benieuwd geworden wat we voor u kunnen betekenen?

“Samen met deze partij hebben we in de loop er jaren de complete keten weten te optimaliseren “

 

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.