Export ondersteuning naar China – Vietnam

Succesvol exporteren naar China en Vietnam, met behulp van een breed netwerk, marktonderzoek en ontwikkeling van producten en service.
panorama-image-1

Wij bieden ondersteuning in Vietnam en China export door organisaties te helpen met het creëren van waarde waar dit gewenst is. In Oost-Azië is het creëren van waarde direct verbonden aan het netwerk en de relaties die een bedrijf onderhoudt. Wij onderhouden een zeer breed netwerk aan relaties op productie, distributie en groothandel niveau. Met het doel om jou in verbinding te brengen met de juiste partijen en op deze manier gezamenlijk de markt te betreden.

Overstappen naar China & Vietnam
Lokale kennis en expertise

in Azië en Europa
Regionale behoeftegerichtheid

voor succesvolle export
Ruim 15 jaar ervaring

in fabrieksaudits
Merkbetrokkenheid en bescherming
om uw kwaliteit te borgen
service-image-4

Van exportstrategie naar marktonderzoek

Een succesvolle exportstrategie geeft invulling aan de lokale behoeften. Het in kaart brengen van de behoeften op het niveau van de regionale distributeurs is belangrijk. Samen met de vertaalslag naar het juiste product en de services vormen deze de basis voor marktonderzoek.

bovenaanzicht bouwplaats china

Export die aansluit op lokale behoeften

Veel bedrijven proberen hun bestaande strategie toe te passen in nieuwe markten of kiezen voor een standaardoplossing. Ook is het populair om producten die al in China zijn geproduceerd opnieuw op de markt te brengen. Dit komt doordat het West-Europese product bekend staat om zijn kwaliteit en functionaliteit. Maar als het product niet voldoet aan de lokale behoeften, heeft dit directe gevolgen voor jouw merk.

EWD-Compass ondersteund niet alleen met marktonderzoek en haalbaarheidsstudies, maar ook met de ontwikkeling, bescherming en het vermarkten van het product. Een nieuw idee introduceren of sourcing opzetten in China? EWD-Compass biedt export ondersteuning naar China en Vietnam.

 

Exporteren naar China?

Bij EWD-Compass begrijpen we dat elke exportonderneming uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Exporteren naar China en Vietnam gaat gepaard met strikte regelgeving en conformiteitseisen. Onze exportondersteuning omvat begeleiding bij het begrijpen en implementeren van deze voorschriften, zodat jouw producten voldoen aan de vereiste normen en gemakkelijk toegang krijgen tot deze markten.

 

EWD_img_businessB

Van concept tot realiteit: jouw exportpartner

Bij EWD-Compass snappen we dat een succesvol exporttraject meer omvat dan alleen het identificeren van kansen en het ontwikkelen van plannen. We begeleiden je gedurende het hele proces, van concept tot realiteit. Onze ondersteuning omvat niet alleen marktonderzoek en strategieontwikkeling, maar ook de concrete uitvoering van jouw exportinitiatieven en wet- en regelgeving bij China export. We helpen ook bij het leggen van cruciale zakelijke connecties in China en Vietnam. Kortom, we zijn jouw betrouwbare exportpartner, en we zijn er om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar exportsucces. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen jouw exportambities te verwezenlijken.

 

Veelgestelde vragen over export naar China en Vietnam

Met de juiste strategieën, marktkennis en ondersteuning van experts is het mogelijk om jouw idee met succes te introduceren in de markten van China en Vietnam. Er zijn verschillende benaderingen en factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zoals het begrijpen van de lokale behoeften, het opbouwen van relevante relaties en het creëren van waarde voor jouw doelgroep. Een ervaren partner kan je begeleiden en adviseren bij elke stap van het proces.

Met de juiste expertise en een strategische aanpak is het mogelijk om een efficiënt distributienetwerk op te zetten in de Chinese en Vietnamese markt. Het vereist een grondige kennis van de lokale markt, het identificeren van geschikte partners en het opbouwen van sterke zakelijke relaties. Wij ondersteunen en begeleiden je hierbij.

Je profiteert van lokale marktkennis, netwerken en expertise van professionals die bekend zijn met de specifieke culturele, wettelijke en zakelijke aspecten van de Chinese en Vietnamese markt. Wij kunnen je helpen bij het identificeren van kansen, het vermijden van valkuilen en het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties. Dit maximaliseert jouw kansen op succes in China en Vietnam.

EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.