Fabrieksaudit China - Vietnam

We beoordelen onze leveranciers op productiecapaciteit en kwaliteitsbeheer grondig, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
panorama-image-1

EWD-Compass biedt de mogelijkheid tot het uitvoeren van een fabrieksaudits bij jouw (potentiële) leverancier in zowel China als Vietnam. Wil je zeker weten dat de leverancier die je gevonden hebt een betrouwbare partij is? Laat ons je dan helpen. Als ervaren inspection company bezoeken wij de fabrieken en beoordelen deze voor jou. Uiteraard kun je zelf bij ons aangeven welke elementen je belangrijk vindt, wij doen de rest. Deze dienst bieden wij los al aan vanaf 475 euro, en zit volledig inbegrepen als onderdeel van onze import ondersteuning.

Machines importeren uit China & Vietnam
Lokale kennis en expertise

in Azië en Europa
Grondige fabrieksaudits

voor duurzame kwaliteit
Ruim 15 jaar ervaring

in fabrieksaudits
Transparantie

in het kwaliteitscontroleproces
service-image-1

Fabrieksaudits en sourcing

Als ervaren inspection company begrijpen we het belang van grondige inspecties en fabrieksaudits om de kwaliteit van jouw leveranciers en producten te waarborgen. Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om factory acceptance tests uit te voeren in zowel China als Vietnam. De factory acceptance test is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat jouw producten voldoen aan de afgesproken specificaties en normen. Wil je de betrouwbaarheid van jouw leverancier verifiëren? Laat ons je helpen bij het evalueren van de productiecapaciteit en het kwaliteitsbeheer. Overigens voeren we niet alleen losse audits uit. Zelfs wanneer we een sourcingtraject voor je opzetten, nemen we de stap om de fabriek te bezoeken en grondig te onderzoeken of deze voldoet aan de vereiste normen. Op deze manier garanderen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geselecteerde leveranciers en producten. Wij begrijpen de noodzaak van kwaliteitsborging bij elke stap van het sourcingproces.

service-image-3

Onze werkwijze bij een fabrieksaudit

Bij EWD-Compass geloven we in het belang van een fabrieksaudit als een essentieel onderdeel van jouw supply chain management. Zodra we geschikte fabrieken hebben geïdentificeerd die aan jouw vereisten voldoen, plannen we bezoeken in. Als je de voorkeur geeft aan een persoonlijk bezoek aan de fabriek(en), dan ben je van harte welkom om met ons mee te reizen naar Azië. We zullen de fabrieken beoordelen aan de hand van diverse criteria en stellen vervolgens een uitgebreid rapport op.

Uitgebreid rapport fabrieksaudit

Na afloop van de fabrieksaudit ontvang je een uitgebreid rapport, inclusief foto- en/of videomateriaal van ons bezoek. Dit zorgt voor volledige transparantie en verzekert je van de kwaliteit van de gekozen leverancier. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties en het nakomen van afspraken.

EWD_img_businessB

Afspraken maken en sample traject

Als onderdeel van onze volledige importondersteuning zullen we, na het bezoek en het opstellen van het rapport, beiden overtuigd moeten zijn dat de leverancier aan de vereisten voldoet. De volgende stap is dan het maken van duidelijke afspraken met de fabrieken, en vervolgens raden we ook aan om een sample-traject te starten. Dit onderdeel is essentieel om de productkwaliteit te onderzoeken. We gaan pas een samenwerking aan als de leverancier volledig aan de productcriteria voldoet, en we zullen dit grondig en tot in de kleinste details verifiëren. Mocht dit allemaal in orde zijn? Dan mag de fabriek gaan produceren en start ook onze kwaliteitscontrole.

cargo ship by night

Vertrouw op EWD-compass voor je fabrieksaudit

Onze uitgebreide ervaring in fabrieksaudits in China en Vietnam stelt je in staat om met vertrouwen zaken te doen in Azië. Wij begrijpen dat je succes afhankelijk is van de kwaliteit van je toeleveringsketen, en we zijn hier om deze verder te optimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw zakelijke doelen kunnen helpen verwezenlijken door middel van kwaliteitsborging en betrouwbare inspecties.

Veelgestelde vragen over fabrieksaudit

Audits kunnen verschillende doelen dienen. Vaak wordt auditing gebruikt om te controleren of de organisatie voldoet aan bepaalde eisen en normen. Naast de verplichtingen wordt een audit ook gebruikt om de kwaliteit van processen te kunnen beoordelen.

Bij een fabrieksaudit worden verschillende vragen gesteld om een grondige beoordeling van de fabriek te kunnen maken. Enkele voorbeelden van veelvoorkomende vragen zijn:

  1. Wat is de omvang en capaciteit van de fabriek?
  2. Welke producten worden er geproduceerd en wat zijn de productieprocessen?
  3. En wat zijn de leveringstijden en flexibiliteit van de fabriek?

Een fabrieksaudit geeft inzicht in de kwaliteitscontroleprocessen van de fabriek, waardoor je kunt beoordelen of de producten aan de gewenste kwaliteitsnormen voldoen. Daarnaast krijg je garantie op de betrouwbaarheid van je handelspartner.

EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.