Sourcing China - Vietnam

Vind de perfecte sourcing producent onder begeleiding van EWD Compass.
panorama-image-1

Ben je op zoek naar een goede producent en fabriek in Oost-Azië? Daar kunnen wij je bij helpen door middel van sourcing. Sourcing is het zoeken van de juiste fabriek voor jouw product. Dankzij onze jarenlange ervaring en inmiddels opgebouwde netwerk aan fabrikanten in China en Vietnam, kunnen we snel geschikte lokale leveranciers en fabrieken vinden die perfect bij jouw behoeften en producten passen.

Case: op volle snelheid sourcen
Lokale kennis en expertise

in Azië en Europa
Geschikte leveranciers
in afzienbare tijd
Ruim 15 jaar ervaring

in fabrieksaudits
Transparantie

in het kwaliteitscontroleproces
fabriek in china

Laat ons sourcing netwerk voor u werken


Onze collega’s in zowel Nederland als Azië spreken vloeiend Chinees en/of Vietnamees. Hierdoor krijgen we sneller voet aan de grond, en zijn we in staat om makkelijk te communiceren. Wanneer we voor jou aan de slag gaan, willen we allereerst zo gedetailleerd mogelijk weten wat je zoekt, dit is een cruciaal onderdeel van onze import ondersteuning. Na een zoektocht van zo’n 2 tot 3 weken presenteren we een selectie van bestaande, maar ook nieuwe leveranciers en fabrikanten. Tussenhandelaren en agents filteren wij er alvast voor je uit. Ons netwerk is verspreid over heel China en Vietnam. We kunnen onze trajecten daardoor breed uitzetten, zodat we zeker weten dat we de allerbeste optie aan jou kunnen aanbieden.

sourcing_ewdcompass

Goed onderzoek is de sleutel tot sourcing succes


We zeiden het eerder al: we starten bij jouw wensen. Verwacht van ons dus een gedetailleerde vragenlijst met vragen zoals: Welk product zoek je? Welk materiaal? Aan welke eisen moet de productie voldoen? Wat zijn de specificaties, eventuele afkeurpunten etc. Aan de hand van deze criteria starten wij ons onderzoek en selecteren vervolgens een tiental producenten. Deze bedrijven toetsen we stuk voor stuk aan onze strenge lijst met criteria, gebaseerd op 20 jaar ervaring in de Aziatische markt. Wij zijn experts in het selecteren van de juiste producenten die aansluiten bij jouw behoeften.

robotic-arm-E_FLOG-scaled

Samen kiezen we de perfecte partner

Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat de leverancier aan de gestelde productcriteria voldoet, leggen wij deze aan jou voor. Zit er een geschikte leverancier tussen? Dan voeren we bij deze leverancier een fabrieksaudit uit. Je ontvangt dan een volledige rapportage inclusief beeldmateriaal. Vervolgens gaan we de fabriek(en) bezoeken, mocht je hierbij aanwezig willen zijn dan ben je uiteraard van harte welkom! Wanneer wij er na afloop van dit bezoek allebei van overtuigd zijn dat de leverancier geschikt is, adviseren we om met een sample-traject te starten. Dit proces is nodig om de kwaliteit van je product te onderzoeken. We gaan enkel over tot een samenwerking wanneer de leverancier volledig voldoet aan de criteria van jouw product, en checken dit tot in de kleinste details. 

EWD_img_businessB-scaled

Blijvende betrokkenheid

Wij zullen gedurende het hele importtraject betrokken blijven en begrijpen dat het vinden van de juiste producent en leverancier van cruciaal belang is voor het succes van jouw onderneming. Daarom blijven we voortdurend samenwerken gedurende dit traject, vanaf de eerste fase van sourcing tot aan het uiteindelijke transport en levering van jouw producten. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het selecteren van de juiste fabrikanten; we houden ook toezicht op de productie en zorgen ervoor dat de kwaliteit consistent is en voldoet aan jouw wensen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Vertrouw op EWD-Compass voor je sourcing behoeften

Met EWD-Compass als je partner in Azië, kun je met vertrouwen sourcen en inkopen in China en Vietnam. We zijn er om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte producenten en leveranciers, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf. Ons doel is om het inkoop traject efficiënt en succesvol te maken, en we streven naar langdurige samenwerkingen met onze klanten en leveranciers. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het vinden van de juiste fabriek voor jouw product in China en Vietnam.

Veelgestelde vragen over sourcing producenten in China

Wanneer u ons inschakelt voor sourcing, beginnen we met het verkrijgen van gedetailleerde informatie over uw specifieke wensen en vereisten. Vervolgens maken we gebruik van onze uitgebreide contacten en korte lijntjes in China en Vietnam om binnen afzienbare tijd lokale leveranciers en/of fabrieken te vinden die perfect bij uw behoeften passen.

We starten ons onderzoek aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst die we samen met u opstellen. We nemen hierin uw producteisen, materiaalvoorkeuren en andere relevante criteria op. Vervolgens selecteren we een tiental bedrijven die we stuk voor stuk aan onze strenge criteria toetsen, gebaseerd op onze 20 jaar ervaring op de Aziatische markt.

Nadat we ervan overtuigd zijn dat een leverancier aan onze criteria voldoet, presenteren we deze aan u. We voeren een grondige fabrieksaudit uit bij de geselecteerde leverancier, waarbij we een gedetailleerd rapport inclusief beeldmateriaal aan u voorleggen. Daarnaast adviseren we een persoonlijk bezoek aan de leverancier. Pas als u na dit bezoek nog steeds overtuigd bent van de geschiktheid van de leverancier, adviseren we om met een sample-traject te starten om de kwaliteit van uw product te onderzoeken. We gaan alleen een samenwerking aan als de leverancier volledig voldoet aan uw productcriteria.

EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.