Over EWD

EWD-Compass is een toonaangevende dienstverlener, die opereert op het snijvlak van productie & handel tussen Oost-Azië en West-Europa.

Wat onze dienstverlening inhoudt? 
De dienstverlening van EWD-Compass spitst zich toe op ondersteuning van zowel import & export als vestiging van een eigen entiteit in Azië. "Azië blijft verbazen! De mogelijkheden om zaken te doen, is op z'n zachts gezegd indrukwekkend!"

Wim Eeuwes

Begeleiding van productie
Door de jaren hebben we in de productie van veel verschillende producten mogen begeleiden, maar we zijn met name gespecialiseerd in productie van producten welke gemaakt zijn van metaal, kunststof en composiet. Deze producten worden voornamelijk voor industrie, bouw & infra, transportmiddelen en techniek in food & agro geproduceerd.

Waarde creëren
Bij EWD-Compass vinden we het belangrijk dat voor alle betrokken waarde wordt gecreëerd. We maken met veel plezier gebruik van een groot en indrukwekkend netwerk, staan voor snelle innovatie, continue kwaliteitsverbetering en inhoudelijke communicatie. Op basis van deze interne waarden realiseren we dag in, dag uit groei voor onze klanten.

Nederland
Joost Eeuwes

(Founder / CEO)

Wim Eeuwes

(Founder / Senior Advisor)

Nick Priem

(Accountmanager)

Monique Beenakkers

(Administration / Accountmanager)

Lien Huong Ngo

(Project manager)

Jela Kloosterman

(Account manager)

China
Yuki Hu

(Office Manager China)

Henry Huang

(Project Manager)

June Zhu

(Business Assistant)

Tia Dai

(Project Assistant)

Jennie He

(Project Assistant)

Ashley Yang

(Project Assistant)

Vietnam
Hoang Trung Quoc

(Head of Representative Office Vietnam)

Tran The Cong

(Quality Inspector)

Nguyen Thi Huong Giang

(Administrator)