cargo ship by night

Import ondersteuning China & Vietnam

Samen met ons netwerk aan producenten zijn zowel specialistische wensen als efficiënt een hoge productie draaien binnen handbereik. EWD-Compass ondersteunt u niet alleen met advies en know-how, maar speelt ook een actieve rol in het realiseren van uw doelstellingen. Onze kracht is er voor zorgen dat je, in elke fase van je ontwikkeling, soepel en probleemloos hoogwaardige producten importeert. En dit alles tegen een acceptabele prijs.
service-image-6

Sourcing producenten in China en Vietnam

Bent u op zoek naar een goede producent in Oost-Azië? Daar kunnen wij u bij helpen door middel van sourcing. Dankzij onze nauwe contacten in China en Vietnam kunnen we snel geschikte lokale leveranciers en fabrieken vinden die perfect bij jouw behoeften passen.
service-image-1

Ondersteuning export naar China en Vietnam

Wij bieden ondersteuning in export door organisaties te helpen met het creëren van waarde waar dit gewenst is. In Oost-Azië is het creëren van waarde direct verbonden aan het netwerk en de relaties die een bedrijf onderhoudt. De professionals van EWD-Compass onderhouden een zeer breed netwerk aan relaties op productie, distributie en groothandel niveau. Met het doel u in verbinding te brengen met de juiste partijen en op deze manier gezamenlijk de markt te betreden.
Robot arm in a factory

Kwaliteitscontrole China & Vietnam

EWD-Compass verzorgt al jaren kwaliteitscontroles in China en Vietnam. Wij werken daarin samen met een grote groep professionals op de Chinese en Vietnamese markt. Daardoor kunnen we snel schakelen en ontzorgt EWD-Compass je volledig.
service-image-4

Transport van en naar China en Vietnam

Wanneer u uw goederen naar Europa wil vervoeren, zijn er verschillende mogelijkheden denkbaar om het transport te regelen: per zeevracht, containers of LCL zendingen, luchtvracht of per trein. Meerdere wegen leiden naar Rome. Of Rotterdam, zo u wilt.
service-image-7

Fabrieksaudit in China en Vietnam

EWD-Compass biedt u de mogelijkheid tot het uitvoeren van fabrieksaudits bij (potentiële) leveranciers in zowel China en Vietnam. Wilt u zeker weten of de leverancier die u gevonden heeft, een betrouwbare partij is? Laat ons u helpen. We bezoeken de fabrieken en beoordelen deze voor u. U kunt zelf uiteraard bij ons aangeven welke elementen u belangrijk vindt. Wij doen de rest.
EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.