Kwaliteitscontrole China – Vietnam

We beoordelen onze leveranciers op productiecapaciteit en kwaliteitsbeheer grondig, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

EWD-Compass verzorgt al jaren kwaliteitscontroles in China en Vietnam. Wij werken daarin samen met een grote groep professionals op de Chinese en Vietnamese markt. Daardoor kunnen we snel schakelen en ontzorgt EWD-Compass u volledig.

Kwaliteitsborging in China & Vietnam
Lokale kennis en expertise

in Azië en Europa
Grondige kwaliteitscontroles

voor duurzame kwaliteit
Ruim 15 jaar ervaring

in fabrieksaudits
Transparantie

in het kwaliteitscontroleproces

Kwaliteit volgens de AQL standaard

Wij controleren de goederen steevast op basis van de AQL standaard. U kunt zelf het level van de kwaliteitscontrole in China en Vietnam bepalen en bovendien stellen we samen met u een kwaliteitscontrole rapport op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw producten gecontroleerd worden aan de hand van de door u gestelde eisen. Is de controle afgerond? Dan voorzien wij u van een volledige rapportage.

Uw belang staat voorop!

We importeren of exporteren zelf geen goederen en zijn dus volledig transparant. Het belang van u als klant staat bij ons altijd voorop. Binnen EWD-Compass zijn we gewend producten uit allerlei verschillende sectoren te controleren.

Veelgestelde vragen over kwaliteitscontrole

Een kwaliteitscontroleproces in China en Vietnam omvat typisch inspecties op verschillende momenten, zoals pre-productie, tijdens de productie en vóór verzending. Tijdens deze inspecties wordt de kwaliteit van de producten beoordeeld op basis van vooraf bepaalde criteria.

Als tijdens de kwaliteitscontrole blijkt dat de producten niet aan de vereiste normen voldoen, kan er actie worden ondernomen. Dit kan variëren van het afwijzen van de hele zending, het eisen van reparaties of aanpassingen aan de fabriek, tot het onderhandelen over terugbetalingen of vervanging van defecte producten. Waarborging van de kwaliteit staat altijd voorop.

Het is belangrijk om samen te werken met ervaren en betrouwbare kwaliteitscontrole-experts of bedrijven die lokaal aanwezig zijn in China en Vietnam. Zij hebben de expertise, middelen en ervaring om een grondige kwaliteitscontrole uit te voeren.

EWD-Compass B.V. Werkmansbeemd 8b
4907 EW Oosterhout
Nederland
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.