Kwaliteitscontrole China – Vietnam

We beoordelen onze leveranciers op productiecapaciteit en kwaliteitsbeheer grondig, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
panorama-image-1

Bij EWD-Compass nemen we kwaliteitscontrole uiterst serieus en zetten we ons in voor het waarborgen van productkwaliteit. Onze expertise in kwaliteitscontroles in China en Vietnam is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken met eigen EWD-Compass personeel en zijn dus lokaal aanwezig op de Chinese en Vietnamese markt. Hierdoor kunnen we snel schakelen en je volledig ontzorgen in het kwaliteitsborgingsproces.

Kwaliteitsborging in China & Vietnam
Lokale kennis en expertise

in Azië en Europa
Grondige kwaliteitscontroles

voor duurzame kwaliteit
Ruim 15 jaar ervaring

in fabrieksaudits
Transparantie

in het kwaliteitscontroleproces
service-image-3

Wat houdt een kwaliteitscontrole in?

Een kwaliteitscontrole bij EWD-Compass is een zorgvuldig en gestructureerd onderdeel van het import traject, dat begint met een gedetailleerde evaluatie van jouw specifieke eisen en verwachtingen. Wij werken met jou samen om te bepalen aan welke criteria jouw producten moeten worden geëvalueerd. Zodra de parameters zijn vastgesteld en de fabrieksaudit is uitgevoerd, bezoeken we (eventueel samen met jou) nogmaals de fabriek in kwestie om ter plaatse inspecties en tests uit te voeren. Dit omvat visuele inspecties, metingen, functionele tests en, indien van toepassing, Europese keurmerktesten. Tijdens de inspectie worden alle relevante aspecten van jouw producten gecontroleerd, waaronder materiaalkwaliteit, materiaalgedrag, maatvoeringen, productieprocessen, verpakking en naleving van internationale normen. Onze collega’s en externe specialisten verzamelen uitgebreide gegevens en documenteren alle bevindingen, inclusief eventuele afwijkingen van de vastgestelde normen.

portal-image-qc-2

Kwaliteitscontrole volgens de AQL standaard

Onze kwaliteitscontrole in China en Vietnam is gebaseerd op de internationaal erkende AQL (Acceptable Quality Level) standaard, en we stellen samen met jou een gedetailleerd kwaliteitscontrole rapport op. Dit rapport weerspiegelt de eisen die jij aan jouw producten stelt en zorgt ervoor dat deze aan de hoogste normen voldoen. Na het voltooien van de controle ontvang je van ons een uitgebreide rapportage die je inzicht geeft in de staat van jouw goederen. Alles in orde? Dan is de volgende stap het transport.

Transparantie en jouw belang staat voorop!

Bij EWD-Compass is transparantie erg belangrijk. Wij importeren of exporteren zelf geen goederen, wat ons in staat stelt om volledig onpartijdig en objectief te opereren. Onze prioriteit is om jouw belangen als klant te behartigen en ervoor te zorgen dat jouw producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Robot arm in a factory

Je vertrouwde partner voor kwaliteitscontrole

Of je nu op zoek bent naar specifieke kwaliteitsnormen of een algemene kwaliteitscontrole in China en Vietnam, wij staan klaar om je te helpen. Wij begrijpen het belang van kwaliteitscontroles in het productieproces en zijn toegewijd aan het waarborgen van de integriteit van jouw producten. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitscontrole, kun je met vertrouwen zaken doen in China en Vietnam. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op, en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het importeren uit China en Vietnam.

Veelgestelde vragen over kwaliteitscontrole

Een kwaliteitscontroleproces in China en Vietnam omvat typisch inspecties op verschillende momenten, zoals pre-productie, tijdens de productie en vóór verzending. Tijdens deze inspecties wordt de kwaliteit van de producten beoordeeld op basis van vooraf bepaalde criteria.

Als tijdens de kwaliteitscontrole blijkt dat de producten niet aan de vereiste normen voldoen, kan er actie worden ondernomen. Dit kan variëren van het afwijzen van de hele zending, het eisen van reparaties of aanpassingen aan de fabriek, tot het onderhandelen over terugbetalingen of vervanging van defecte producten. Waarborging van de kwaliteit staat altijd voorop.

Het is belangrijk om samen te werken met ervaren en betrouwbare kwaliteitscontrole-experts of bedrijven die lokaal aanwezig zijn in China en Vietnam. Zij hebben de expertise, middelen en ervaring om een grondige kwaliteitscontrole uit te voeren.

EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.