Transport van - en naar China / Vietnam

Veilig transport naar China en Vietnam onder begeleiding van onze experts.
panorama-image-1

Bij EWD-Compass begrijpen we dat veilig en efficiënt transport cruciaal is voor het succes van jouw internationale handelsactiviteiten. Als je goederen vanuit China of Vietnam naar Europa of waar dan ook op de wereld wilt vervoeren, zijn er verschillende transportmogelijkheden beschikbaar. Opties zijn namelijk via zeevracht, luchtvracht, LCL-zendingen en zelfs treintransport. Ongeacht jouw specifieke behoeften, wij staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het kiezen van de meest geschikte transportmethode. Meerdere wegen leiden naar Rome, of Rotterdam, New Jersey en zelfs Australië. Waar je maar wilt!

Overstappen naar China & Vietnam
Lokale kennis en expertise

in Azië en Europa
Regionale behoeftegerichtheid

voor succesvolle export
Ruim 15 jaar ervaring

in fabrieksaudits
Merkbetrokkenheid en bescherming
om uw kwaliteit te borgen
service-image-4

Informatie & de juiste contacten

Wij begrijpen dat succesvol transport meer omvat dan alleen het fysiek verplaatsen van goederen. Daarom voorzien we je graag van waardevolle informatie en werken we samen met ervaren logistieke partners. In onze ruim 15 jaar ervaring hebben we al duizenden containers de hele wereld over verscheept, en beschikken we dus over kennis van de belangrijkste elementen waarmee je rekening moet houden. Naast het verzenden van jouw producten is het van essentieel belang om zaken als importtarieven, documentatie-eisen en overige kostenposten nauwlettend in de gaten te houden. Wij begeleiden je graag bij het navigeren door deze complexe processen als onderdeel van onze import ondersteuning. We brengen tarieven en levertijden duidelijk in kaart, zodat jouw goederen veilig, op tijd en voor het meest gunstige tarief aankomen

ewdcompass_transport

Importkosten en regelgeving

Is het de eerste keer dat je importeert buiten de EU? Ben je al bekend met de BTW verlegging? Als je goederen van buiten Europa importeert, dien je bij aankomst 21% belasting te betalen. Wij adviseren om bij frequentere importhandelingen een BTW verlegging aan te vragen bij de Belastingdienst. Hoe dit precies in zijn werk gaat, bespreken we graag met je.

Een andere belangrijke vraag die komt kijken bij het transporteren van goederen uit China en Vietnam is welke HS-code je product heeft, en de eisen die hieraan zitten. Over verschillende producten uit China of Vietnam dien je importkosten te betalen. EWD-Compass kan je hierin adviseren. Dus wil je niet voor verrassingen komen te staan? Vraag ons dan om hulp.

Op maat gemaakte logistieke oplossingen

Wij geloven in het leveren van op maat gemaakte logistieke oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften en zakelijke doelen. Onze toegewijde professionals analyseren je transport vereisten grondig en werken samen met ons uitgebreide netwerk van logistieke partners in China, Vietnam en Europa om oplossingen te creëren die kosteneffectief en betrouwbaar zijn. Of je nu snelle luchtvracht nodig hebt voor een snelle levering of gestandaardiseerde zeevracht voor grootschalige zendingen, wij optimaliseren jouw logistieke processen voor een vlekkeloze doorvoer.

portal-image-tracking

Real-time traceerbaarheid en transparantie

Ook snappen wij het belang van transparantie en traceerbaarheid in de moderne logistiek. Met ons geautomatiseerde tracking systeem kun je hierdoor nauwkeurig de voortgang van je goederen monitoren, vanaf het moment van vertrek tot de uiteindelijke levering. Deze real-time inzichten stellen je in staat om proactief te reageren op eventuele vertragingen of wijzigingen in het transportproces.

EWD_img_businessB

Continue ondersteuning en klantgerichtheid

Bij EWD-Compass eindigt onze betrokkenheid niet bij de levering van jouw producten. We bieden continue ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent. Zo kun je je concentreren op de groei van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor het veilige en efficiënte transport van jouw goederen tussen China, Vietnam en de eindbestemming. Neem vooral een keertje contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over transport van en naar China en Vietnam

Er zijn verschillende opties, zoals zeevracht, luchtvracht, treinvervoer en LCL-zendingen. Wij kunnen u voorzien van de juiste informatie en contacten met forwarders om u te helpen bij het regelen van het transport dat het beste bij uw behoeften past.

Bij import van goederen van buiten Europa dient u bij aankomst 21% belasting te betalen. Wij kunnen u begeleiden bij het aanvragen van een BTW-verlegging bij de Belastingdienst om deze kosten te vermijden.

HS-codes zijn codes die worden gebruikt om producten te classificeren voor import en export. Verschillende producten uit China of Vietnam kunnen importkosten met zich meebrengen. Wij zijn op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving en kunnen u helpen om verrassingen te voorkomen.

EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.