Kwaliteitscontrole in China en Vietnam

EWD-Compass verzorgt al jaren kwaliteitscontroles in China en Vietnam. Wij werken daarin samen met een grote groep professionals op de Chinese en Vietnamese markt. Daardoor kunnen we snel schakelen en ontzorgt EWD-Compass u volledig.

AQL standaard
Wij controleren de goederen steevast op basis van de AQL standaard. U kunt zelf het level van de kwaliteitscontrole in China en Vietnam bepalen en bovendien stellen we samen met u een kwaliteitscontrole rapport op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw producten gecontroleerd worden aan de hand van de door u gestelde eisen. Is de controle afgerond? Dan voorzien wij u van een volledige rapportage.

Uw belang staat voorop!
We importeren of exporteren zelf geen goederen en zijn dus volledig transparant. Het belang van u als klant staat bij ons altijd voorop. Binnen EWD-Compass zijn we gewend producten uit allerlei verschillende sectoren te controleren.


Benieuwd naar wat we exact voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over een kwaliteitscontrole in China en Vietnam.

  • krastest

    Stel uw vraag