Fragiele producten van A naar B vervoeren, zo doen we dat!

Glas vervoeren, dat is écht vakwerk! Een fragiel product als glas vraagt om een extra zorgvuldige benadering. Gelukkig is dat precies waar we bij EWD-Compass goed in zijn: lastige opdrachten naar het gewenste resultaat uitvoeren! Dus toen we vanuit een nationaal opererend bedrijf in glas voor bouw en infra de vraag kregen om mee te denken over het vervoer van glas vanuit de fabrieken in China tot aan de bouwplaats in Nederland, waren we direct getriggerd! Hier wilden we heel graag verder induiken.

Bij EWD-Compass begrijpen we de klant perceptie met betrekking tot dit soort projecten maar al te goed. We begeleiden de klant dan ook niet alleen bij fabriekscontrole en productiecontrole. Ook het transporttraject nemen we graag op ons, fragiele producten vervoeren is een vak apart. En in het geval van glas weten we als geen ander dat daar special equipment én veel aandacht voor nodig is.

Nauw contact
Die extra aandacht zit hem voor ons in zeer nauw contact met fabriek, expediteur en de rederijen. Vanuit EWD-Compass monitoren we het traject van A tot Z. Samen zorgen we ervoor dat de containers binnen een vooraf bepaald time-slot op de bouwplaats in Nederland aankomen. Geen makkelijk traject maar wel onwaarschijnlijk interessant.

Anticiperen
De grootste truc binnen een dergelijk project blijft: helder communiceren, écht samenwerken, continu anticiperen, vooruitdenken en meerdere malen in het proces een plan A en een plan B schetsen. Wanneer er op die manier gewerkt wordt, is er zelfs voor de lastigste opgaves een oplossing. Altijd. Daar geloven wij heilig in.

Stel uw vraag