Fragiele producten van A naar B vervoeren

ewdcompass_case_glasvervoeren

Glas vervoeren, dat is écht vakwerk! Een fragiel product als glas vraagt om een extra zorgvuldige benadering. Gelukkig is dat precies waar we bij EWD-Compass goed in zijn: lastige opdrachten naar het gewenste resultaat uitvoeren! Dus toen we vanuit een nationaal opererend bedrijf in glas voor bouw en infra de vraag kregen om mee te denken over het vervoer van glas vanuit de fabrieken in China tot aan de bouwplaats in Nederland, waren we direct getriggerd! Hier wilden we heel graag verder induiken.
Elk probleem is er om te worden opgelost

Coating fabrieken

De oplossing werd al snel op papier geschetst, maar uiteraard is het vooral van belang dat de oplossing ook in de praktijk werkt. Daarom ging EWD op zoek naar de allerbeste Europese coating experts. We bezochten de fabrieken keer op keer. Er vond een zeer grondige testperiode plaats. Tijdens de bezoeken aan de fabrieken werd er streng op toegezien dat de optische kwaliteit van het product daadwerkelijk naar een hoger niveau werd getild!

Bij EWD-Compass begrijpen we de klant perceptie met betrekking tot dit soort projecten maar al te goed. We begeleiden de klant dan ook niet alleen bij fabriekscontrole en productiecontrole. Ook het transporttraject van en naar China nemen we graag op ons, fragiele producten vervoeren is een vak apart. En in het geval van glas weten we als geen ander dat daar special equipment én veel aandacht voor nodig is.

Nauw contact

Die extra aandacht zit hem voor ons in zeer nauw contact met fabriek, expediteur en de rederijen. Vanuit EWD-Compass monitoren we het traject van A tot Z. Samen zorgen we ervoor dat de containers binnen een vooraf bepaald time-slot op de bouwplaats in Nederland aankomen. Geen makkelijk traject maar wel onwaarschijnlijk interessant.

ewdcompass_transport

Whitepaper: Transport vanuit China en Vietnam

Download GRATIS whitepaper

Anticiperen

De grootste truc binnen een dergelijk project blijft: helder communiceren, écht samenwerken, continu anticiperen, vooruitdenken en meerdere malen in het proces een plan A en een plan B schetsen. Wanneer er op die manier gewerkt wordt, is er zelfs voor de lastigste opgaves een oplossing. Altijd. Daar geloven wij heilig in.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
EWD-map-netherlands
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
Nederland
EWD-map-china
EWD-Compass China Room 12B03
Shangdong International Building 1
No. 1926 Canghai Road
315041 Ningbo, China
EWD-map-vietnam
EWD-Compass Vietnam No SAV8-0906 block 8
The Sun Avenue apt bld
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward,
Thu Duc City, Ho Chi Minh City.