Kunststoffen en composieten

Bij EWD-Compass zijn we goed op de hoogte van de kunststof en composieten sector. Gelukkig maar. Want we opereren veel in deze branche. Kunststoffen en composieten zijn er in vele soorten en toepassingen. Deze sector bevat een breed spectrum aan afzetmarkten. Van eenvoudige consumables tot complexe componenten voor machines in de high-tech.

Kwalitatieve relaties
De bedrijven die wij ondersteunen, opereren in net zo’n breed spectrum. In de loop der jaren hebben we kwalitatieve relaties opgebouwd binnen de kunststof en composieten-sector, waardoor we u goed kunnen ondersteunen op het gebied van conceptontwikkeling en bij de realisatie van prototypen.

Specialismen
Binnen ons netwerk bevinden zich verschillende specialistische producenten, die stuk voor stuk kunststoffen en composieten van topniveau produceren. Een voorbeeld hiervan is een producent die werkt met acryl, PMMA, Polycabonaat en HDPE. De producten die deze producent levert, variëren van doorzichtige keerwanden in een infinity pool tot de geluidswanden langs spoor- en snelwegen. Maar ook werken we met partijen die gespecialiseerd zijn in technieken als glasvezel pulltrusie, spuitgieten, gieten, lamineren en opleggen.

Benieuwd naar wat we exact voor u kunnen betekenen?

  • Innovatie

    Stel uw vraag