Import ondersteuning China – Vietnam

Samen met ons netwerk aan producenten zijn zowel specialistische wensen als efficiënt een hoge productie draaien binnen handbereik. EWD-Compass ondersteunt u niet alleen met advies en know how, maar speelt ook een actieve rol in het realiseren van uw doelstellingen. Onze kracht is er voor zorgen dat u, in elke fase van uw ontwikkeling, soepel en probleemloos hoogwaardige producten importeert. En dit alles tegen een acceptabele prijs.

Eerste contact
Veel van onze klanten hebben eerst zelf geprobeerd om contacten te leggen in Azië en zaken te doen met lokale partners. Zij liepen hierbij tegen uiteenlopende zaken aan. Of het nu gaat om de afspraken die anders geïnterpreteerd worden, onderhandelingen die na overeenkomst gewoon door gaan of kwaliteit die totaal niet overeen komt met het sample, het zijn stuk voor stuk veel voorkomende problemen. In de meeste gevallen blijkt de fabriek niet te bestaan en gaat het om een handelaar. Dit resulteert in transacties met een zeer onzekere uitkomst. De import ondersteuning van EWD-Compass bestaat uit verschillende diensten om deze problemen te voorkomen.

Ons sourcingproces
In onze sourcing worden de fabrieken direct benaderd. EWD beoordeeld de fabrieken op de capaciteiten en fit met de wensen van de klant. Tevens hechten wij veel waarde aan het bouwen van een relatie met de mensen achter het bedrijf. De persoonlijke benadering is de enige succesvolle in Azië. Daarnaast blijkt het creëren van een win-winsituatie fundamenteel. De eerder genoemde juiste fit is veelal niet de modernste en grootste fabriek, maar de partij die graag wil meedenken en wil mee ontwikkelen met de klant. Het hebben van een oprecht commitment naar elkaar is veel waardevoller in Azië dan het contract dat de afspraken vast legt.

Fabrieksaudits
Wellicht heeft u zelf al een fabriek gevonden. Wilt u beoordelen of het een geschikte leverancier is? Wij helpen u graag!

Kwaliteitscontrole
Koopt u al goederen in in China of Vietnam of bent u van plan om in Oost-Azië goederen in te gaan importeren? Wij functioneren graag als de betrouwbare partij die uw goederen voor u controleert

Productontwikkeling
Wilt u een nieuw product ontwikkelen? Een bestaand product herzien? Of wilt u de materialen waarvan een product gemaakt wordt aanpassen? Weet dan dat China een ideaal land is om dit soort projecten neer te leggen. En wij helpen u graag bij het vinden van de juiste partij.

Voorraadketenbeheer
Ziet u de balans tussen voorraad en vraag überhaupt als een complex speelveld? Dat zien we al in een korte keten van productie naar eindgebruiker. Dus bent u op zoek naar expertise waar u even op mee mag varen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Transport
Heeft u goederen geproduceerd in China of Vietnam en wilt u deze vervoeren maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? EWD-Compass biedt graag hulp!

Spreken een of meerdere bovenstaand diensten u aan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag