高效、经济、可持续的质量保证

机械臂-E_FLOG-scaled

我们每天都对亚洲生产商的质量要求进行监控,这些要求是欧洲市场制定(和调整)的。最近,我们获准为一家在宁波生产产品的客户开展这项工作。这家在国内经营建筑和基础设施户外照明的顶级企业不仅对质量和效率感兴趣,还要求在可持续发展方面有雄心壮志。我们在当地的团队经过培训,能够日复一日地识别客户的要求,并将这些要求传达给中国工厂。

把握脉搏

Naast dat we een team in Ningbo op locatie hebben, reizen we voor de betreffende klant ook regelmatig, samen met een Nederlands expertise bureau, af naar de Chinese fabrieken. Daar voeren we eigenhandig diverse factory audits uit, houden we periodieke steekproeven en voeren we data studies uit. Op die manier zorgen we ervoor dat we vinger aan de pols houden voor onze klant én dat we, mocht dat nodig zijn, het productieproces tijdig kunnen aanpassen. Op die manier liggen de productieprocessen die door ons bemiddeld zijn steevast in lijn met de Europese certificeringsstandaarden.

数出来,你的优势

We raden al onze klanten aan om kwaliteitswaarborging waar mogelijk toe te passen. Fabrieksprocessen worden hierdoor namelijk verbeterd op het gebied van zowel inkoop als efficiëntie, economisch voordeel, productieplanning en waste management. Bovendien biedt kwaliteitscontrole in China door een externe partij, zoals EWD-Compass, een kans om de duurzaamheid van een productieproces goed in het oog te houden. We hebben duurzaamheid bij EWD-Compass hoog in het vaandel staan en zijn dan ook volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt zoals circulariteit, milieu indexen en waste management. Alles weten over goederen importeren? Bekijk dan importeren vanuit China.

实现循环经济

在包括宁波客户在内的多个客户的支持下,我们正在努力保持,甚至在可能的情况下提高生产效率和生产质量,并采用更可持续的技术。零废弃方法也开始在中国和越南得到推广。我们发现,为了保持竞争优势,亚洲越来越多地采用欧洲的生命周期评估方法。

"我们已经在生产过程的源头打响了可持续发展的第一枪"。

相关文章
所有项目
荷兰地图
EWD-Compass B.V. Everdenberg 7
4902 TT Oosterhout
荷兰
中国地图
EWD-Compass 中国 12B03室
上东国际1号楼
沧海路1926号
315041 中国宁波
越南地图
EWD-Compass 越南 编号 SAV8-0906 Block 8
太阳大道公寓楼
28 Mai Chi Tho, An Phu Ward、
胡志明市秋德市。