Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Nee, wij werken met name in China en Vietnam waar ook onze kantoren gevestigd zijn. Tijdens uitgebreid onderzoek in de markten in de West-Aziatische regio blijft China als belangrijkste markt naar voren komen en is Vietnam de belangrijkste ontwikkel-markt met name voor de producten voor de sectoren waarin wij het meeste actief zijn.
Er zijn meerdere factoren die een rol spelen om daar een direct antwoord op te kunnen geven, zoals waar bevindt zich de fabriek, wat moet er gecontroleerd worden en hoeveel. Zijn er instrumenten aanwezig voor de inspectie of is er een extern lab benodigd, etc.. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte die past bij uw situatie. Bereid alvast de volgende zaken voor:
-Bestelhoeveelheid;
-Materiaalspecificaties;
-Afgesproken toleranties;
-Contactgegevens fabrikant.
Wij zijn geen forwarder, maar wij hebben goede contacten met forwarders waar we u mee in contact kunnen brengen. De toegevoegde waarde zit hem in het ontzorgen van onze klanten op gebieden als orderbeheer, kwaliteitscontrole, supply-chain management en communicatie.
Wij hebben geen standaard assortiment van wat we controleren echter richten wij ons op de sectoren waarin we actief zijn. U kunt het beste contact met ons opnemen, dan kijken we graag naar de mogelijkheden.
Wij zijn geen visumbureau, maar werken voor onze klanten nauw samen met een visumbureau. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van visums en/of legalisaties van allerlei landen.
Wij werken over het algemeen niet met voedingsmiddelen, cosmetica, elektrische apparatuur zoals telefoon, computers of tablets en textiel voor de kledingindustrie.

Stel uw vraag