Ondersteuning import China – Vietnam

Samen met ons netwerk aan producenten zijn specialistische wensen of efficiënt een hoge productie draaien binnen handbereik. EWD-Compass ondersteunt u niet alleen met advies en know how, maar speelt een actieve rol in het realiseren van uw doelstellingen. Onze kracht is er voor zorgen dat u, in elke fase van uw ontwikkeling, soepel en probleemloos hoogwaardige producten importeert tegen een acceptabele prijs.Eerste contact
Veel van onze klanten hebben eerst zelf geprobeerd om contacten te leggen in Azië en zaken te doen met lokale partners en lopen vervolgens tegen uiteenlopende zaken aan. Of het nu gaat om de afspraken die anders geïnterpreteerd worden, onderhandelingen die na overeenkomst gewoon door gaan of kwaliteit die totaal niet overeen komt met het sample, het is veel voorkomend. In de meeste gevallen blijkt de fabriek niet te bestaan en een handelaar te zijn, waardoor de uitkomst van de transacties zeer onzeker is.

Ons sourcingproces
In onze sourcing worden de fabrieken direct benaderd, beoordeeld op de capaciteiten en fit met de wensen van de klant en bouwen we een relatie met de mensen achter het bedrijf. De persoonlijke benadering is de enige succesvolle in Azië en het creëren van een situatie waarbij er voor beide iets te winnen is blijkt fundamenteel. De juiste fit is veelal niet de modernste en grootste fabriek, maar de partij die graag wil meedenken en wil ontwikkelen met de klant. Het hebben van een oprecht commitment naar elkaar is veel waardevoller in Azië dan het contract dat de afspraken vast legt.

Fabrieksaudits
Wellicht heeft u zelf al een fabriek gevonden. Wilt u beoordelen of het een geschikte leverancier is? Wij helpen u graag!

Kwaliteitscontrole
Koopt u al goederen in in China of Vietnam of bent u van plan om in Oost-Azië goederen in te gaan kopen? Wij functioneren graag als de betrouwbare partij die uw goederen voor u controleert

Productontwikkeling
Wilt u een nieuw product ontwikkelen? Een bestaand product herzien? Of wilt u de materialen waarvan een product gemaakt wordt aanpassen? Weet dan dat China een ideaal land is om dit soort projecten neer te leggen. En wij helpen u graag bij het vinden van de juiste partij.

Voorraadketenbeheer
De balans tussen voorraad en vraag überhaupt een complex speelveld. Dat zien we al in een korte keten van productie naar eindgebruiker. Dus bent u op zoek naar expertise waar u even op mee mag varen? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Transport
Heeft u goederen geproduceerd in China of Vietnam en wilt u deze vervoeren maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? EWD-Compass biedt graag hulp!

Spreken een of meerdere bovenstaand diensten u aan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stel uw vraag