Ondersteuning export

EWD-Compass helpt organisaties om waarde te creëren waar gewenst. In Oost-Azië is het creëren van waarde direct verbonden aan het netwerk en de relaties die een bedrijf onderhoud. De professionals van EWD-Compass onderhouden een zeer breed netwerk aan relaties op productie, distributie en groothandel niveau. Wij brengen u in verbinding met de juiste partijen om gezamenlijk de markt te betreden.

Een succesvolle exportstrategie geeft invulling aan de lokale behoeften. Het in kaart brengen van de behoeften op het niveau van de regionale distributeurs is belangrijk. Deze behoeften samen met de vertaalslag naar het juiste product en de services is de basis voor marktonderzoek.

Veel bedrijven proberen een bestaande strategie toe te passen in de nieuwe markt of kiezen voor een gestandaardiseerde oplossing. Ook het afzetten van reeds in China geproduceerde goederen en herintroducties zijn een veel gezochte weg. Het West-Europese product wordt geassocieerd met kwaliteit en functionaliteit en wanneer het product niet aan de lokale behoeften voldoet, heeft dat direct impact op uw merk.

EWD-Compass kan u ondersteunen met marktonderzoek en haalbaarheidsstudies, maar ook met de ontwikkeling, het beschermen en het vermarkten van uw product en services. Of u nu wilt starten met een introductie van uw idee of direct een distributienetwerk wil opzetten, EWD-Compass biedt export ondersteuning naar China en Vietnam.

Export ondersteuning China - deuren openen

Stel uw vraag