Ondersteuning export naar China – Vietnam

EWD-Compass biedt ondersteuning in export door organisaties te helpen met het creëren van waarde waar dit gewenst is. In Oost-Azië is het creëren van waarde direct verbonden aan het netwerk en de relaties die een bedrijf onderhoudt. De professionals van EWD-Compass onderhouden een zeer breed netwerk aan relaties op productie, distributie en groothandel niveau. Met het doel u in verbinding te brengen met de juiste partijen en op deze manier gezamenlijk de markt te betreden.

Een succesvolle exportstrategie geeft invulling aan de lokale behoeften. Het in kaart brengen van de behoeften op het niveau van de regionale distributeurs is belangrijk. Samen met de vertaalslag naar het juiste product en de services vormen deze de basis voor marktonderzoek.

Echter proberen veel bedrijven een bestaande strategie toe te passen in de nieuwe markt of wordt er gekozen voor een gestandaardiseerde oplossing. Ook het afzetten van reeds in China geproduceerde goederen en herintroducties zijn een veel gezochte weg. Het West-Europese product wordt immers geassocieerd met kwaliteit en functionaliteit en wanneer het product niet aan de lokale behoeften voldoet, heeft dit direct impact op uw merk.

EWD-Compass kan u hierin niet alleen ondersteunen met marktonderzoek en haalbaarheidsstudies, maar ook met de ontwikkeling, het beschermen en daarnaast vermarkten van uw product en services. Of u nu wilt starten met een introductie van uw idee of direct een distributienetwerk wil opzetten, EWD-Compass biedt export ondersteuning naar China en Vietnam.

Export ondersteuning China - deuren openen

Stel uw vraag