Innovatief en diervriendelijk optimaliseren

De veehouderijbenodigheden-branche is een dynamische branche. Innovatie wordt in deze branche met de hoofdletter I geschreven. En dat vinden we binnen EWD-Compass prachtig! Een van Europa’s grootste leveranciers in veehouderijbenodigdheden vroeg ons om diverse artikelen in Azië te ontwikkelen, produceren én importeren. Naast dat we rekening moesten houden met de constante innovatie binnen deze branche, speelde ook dierveiligheid een grote rol. Dit soort wensen nemen we bij EWD-Compass altijd erg serieus. En dus gingen we met een doelgerichte blik op zoek naar een geschikte partner…

Na een zorgvuldig sourcing-project kwamen we terecht bij een betrouwbare én flexibele Chinese leverancier waar we vaker mee werken. Met deze partij durfden we met zekerheid te stellen dat we samen een goed geoliede lijn op konden zetten.

Gestroomlijnd en helder
Hoe dit zo? We brengen al jaren diverse opdrachten bij de Chinese fabrikant onder, de communicatie tussen EWD-Compass en deze partij is dus gestroomlijnd en helder. Bovendien weten we dat deze partij niet alleen massaproductie kan genereren, maar óók met veel plezier meedenkt op de langere termijn.

Kleinere testseries
We weten van deze partij dat zij bij wijze van uitzondering bereid zijn om kleinere testseries te produceren en deze vervolgens mee te ontwikkelen. Ze gaan daarin net zo lang door tot ze een economisch doch diervriendelijk en veilig eindresultaat hebben bereikt. En dat was precies waar we voor onze klant naar op zoek waren!

Meerdere vliegen in één klap
Samen met deze partij hebben we in de loop der jaren de complete chain weten te optimaliseren en dat zorgt ervoor dat we tot op de dag van vandaag diverse vliegen in één klap kunnen slaan voor onze klant: we voorzien in een volledig pakket aan staalwerk in diverse ontwerpen en bovendien wordt er staalwerk in verschillende uitvoeringen geleverd. Uitvoeringen die allemaal weer voorzien zijn van een breed scala aan losse, kleinere assemblage-onderdelen en -accessoires.

"Samen met deze partij hebben we in de loop er jaren de complete chain weten te optimaliseren "

Stel uw vraag