EWD-Compass neemt kwaliteitscontrole zorgen uit handen

Bij EWD-Compass nemen we graag werk uit handen. Maar als we zorgen uit handen kunnen nemen, maakt ons dat nog gelukkiger. Een van onze klanten, een importeur van hoogwaardige glasvezelcomponenten en -rasters, opereert veelal in de petrochemische en maritieme industrie. Interessante branches, maar wel branches met zo nu en dan gecompliceerde uitdagingen. EWD-Compass werd gevraagd om mee te helpen op het gebied van kwaliteitscontrole en transport. Dat deden we uiteraard maar al te graag. En niet alleen omdat onze klant op deze manier een zorg minder had, ook omdat wij op deze wijze een uitdagend nieuw project, waar ons hart sneller van ging kloppen tot het onze mochten rekenen. Win-win dus.

Lokale aanwezigheid
Door onze lokale aanwezigheid in Oost-Azië konden wij de importeur goed helpen bij het bouwen van een kwalitatief platform. We zorgden ervoor dat pre-assembly parts bij de bron op kwaliteit gecontroleerd werden. Daar zetten we onze beste mensen op, want we wilden dat dit technische project tot in de puntjes klopte.

Kwalitatief betere producten
Ook het transport naar de volgende locatie begeleidden we met zorg. De combinatie van controle in de fabriek zelf én transportbegeleiding zorgde ervoor dat onze klant één tussenpartij minder nodig had. Bovendien kon de klant zich door onze tussenkomst blijven richten op de productie zelf en kwaliteitscontroles in het buitenland. En dat leidde tot overzicht, focus en uiteindelijk kwalitatief betere producten

Stel uw vraag