EWD-Compass helpt en faciliteert mogelijkheid tot groei

Sinds begint 2016 helpt EWD-Compass een innovatieve speler op het gebied van vloerrenovatie bij de groei van het bedrijf. We begonnen klein. In eerste instantie was deze speler op zoek naar een manier om een kwaliteitscontrole uit te kunnen voeren. Daar kruisten onze wegen. Op het moment dat we elkaar ontmoetten, kocht de partij in kwestie haar producten al rechtstreeks in China in. Maar er was behoefte aan meer controle op de kwaliteit van de ingekochte producten.
Samen ontwikkelden we een controle rapport, aan de hand waarvan we tot op de dag van vandaag de kwaliteitschecks uitoefenen. Bij EWD-Compass staan kwalitatieve producten hoog in het vaandel. Dus zoeken we graag met de klant mee naar goed, beter, best. Maar onze samenwerking stopt niet bij kwaliteitscontrole. Na een samenwerking van slechts een jaar op het gebied van kwaliteitscontrole, besloot deze klant ook een extra fabrikant te zoeken. Ook daarbij konden wij natuurlijk hulp bieden!

Door enorme groei aan klantzijde wilde deze niet langer afhankelijk zijn van één leverancier. Het EWD-Compass netwerk werd benaderd en samen gingen we op zoek naar een partij die kon voldoen aan de maatstaf van onze klant. We voerden bij verschillende leveranciers een factory audit uit en de rapporten hiervan werden met de klant gedeeld, inclusief ons advies. Met name één fabriek wekte interesse. En dus werden daar samples aangevraagd. Deze voldeden aan de wensen van de klant en dus was de keuze voor deze nieuwe fabriek een feit.

De juiste ondersteuning
Door onze kennis over het product, hebben we de klant de juiste ondersteuning en hulp kunnen bieden. Door onze kennis over het materiaal, de ervaring met het zoeken naar de perfecte match en het testen van de producten, ontvangt de klant nu producten van de juiste standaard. EWD-Compass helpt hen hierbij op vele fronten.

Ontzorgen in het volledige proces
Maar daar hield onze hulp niet op. Bij de fabriek in kwestie zijn wij tot op de dag van vandaag verantwoordelijk voor het volledige proces: communicatie, orders, controles en leveringen. Bij de andere leverancier ondersteunen wij de klant nog steeds op het gebied van kwaliteitscontrole. Dit doen we zowel op het moment dat de producten gereed zijn als wanneer de producten in de container worden geladen. De resultaten van deze controles koppelen we keer op keer terug aan de klant in de vorm van een volledige rapportage.

Plezier en een berg ervaring
Samen met deze innovatieve partij zetten we een kwaliteitsmanagementsysteem op en vonden we een back-up fabriek. Daardoor heeft én houdt onze klant mogelijkheid om door te groeien. De klant neemt nu gemiddeld 4 containers per maand af! Twee bij iedere fabriek. Vanwege de aard van het product stelt deze klant hogen eisen aan de kwaliteit. Terecht! Hiervoor is deze partij bij ons aan het juiste adres. Want we zijn eraan gewend om technische goederen te controleren, EWD-Compass helpt graag. En het resultaat? Dat is vanwege de controle op maat iedere keer weer zoals het moet zijn. Precies zoals we het graag zien. Kwaliteitschecks kun je dus met een gerust hart bij ons neerleggen. We helpen je met veel plezier én een berg ervaring om het hoogsthaalbare uit jouw productie te halen.

Composit profiel - glasvezel pulltrusie

Stel uw vraag