EWD-Compass als jouw betrouwbare partner in Azië

Op meerdere plekken tegelijkertijd aanwezig zijn is doorgaans simpelweg niet haalbaar. Tenzij je om hulp vraagt! Precies dat deed één van onze klanten, die hoogwaardige Cortenstaal producten levert. Zelf kon deze partij niet naar China om een fabrieksaudit of kwaliteitscontrole uit te voeren bij de huidige leverancier. Daarom gingen ze opzoek naar een betrouwbare partner in Azië met ervaring om dit alles vóór hen te doen, het liefst lokaal aanwezig. Ze vonden ons.

Wij namen zowel de fabrieksaudit als de kwaliteitscontrole met een brede glimlach en beide handen van hen over. Bij EWD-Compass vervullen we namelijk maar wat graag de rol van betrouwbare partner om kwaliteit te controleren. Ons netwerk aan professionals op de Chinese en Vietnamese markt helpt ons hierbij op dagelijkse basis. Zelf zijn wij lokaal aanwezig en kunnen we snel schakelen en steeds weer aan een hoge standaard voldoen.

Sourcing traject
Bij EWD-Compass streven we naar uiterste efficiëntie. Zowel op het gebied van kosten als op het gebied van levering. Dit streven kwam goed van pas toen onze klant aangaf naast controle checks, ook op zoek te zijn naar nieuwe potentiële leveranciers en betrouwbare partners in Azië. We zorgden ervoor dat diverse fabrieken in korte tijd op verschillende punten werden getest. Zo konden we goed beoordelen of zij de kwaliteit die onze klant zocht, konden waarmaken.

Kwaliteitseisen waarborgen
De klant stelde vanwege de aard van het product hogen eisen aan de kwaliteit. Cortenstaal is namelijk een erg uitdagend materiaal. Dat is voor ons geen probleem, want bij EWD-Compass zijn we gewend aan controles binnen een breed en veelal technisch scala van goederen. We vonden uiteindelijk dan ook twee fabrieken die aan zowel onze eisen als die van de klant voldeden. Ook bij deze nieuwe producenten verzorgen wij de kwaliteitswaarborging door middel van controles. Een 360 graden samenwerking dus. Laat dan nou net zijn waar we goed in zijn, en dat is de betrouwbare partner die wij graag willen zijn.

Stel uw vraag