40″HQ containers, met ruim 600 verschillende artikelen

Een van Nederlands grootste leveranciers van buitenverlichting voor bouw en infra was op zoek naar een partij die hun kon ondersteunen in het beheer van hun voorraadketen. Want met gemiddeld 40 volle 40”HQ containers op jaarbasis, gevuld met ruim 600 verschillende artikelen is planning en voorraadbeheer een echte uitdaging! Op dat soort uitdagingen zijn we bij EWD-Compass gelukkig dol op. En dus gingen we voor deze partij aan de slag. 


De producten van de onderneming in kwestie variëren van aluminium spuitgieten tot aluminium extrusie, van plastic injectie tot rvs staal, van rubber tot glas, enzovoorts. Bij EWD-Compass mocht we eerder de sourcing, onderhandeling en sampling voor deze partij al op ons nemen. Maar toen dat allemaal onder controle was, stuitten we op het volgende probleem: voorraadketenbeheer. Van A tot Z

Zaken als laden, voorraadbeheer, personalisatie, overleg over ontwerp en ontwikkeling met fabrieksengineers, luchtvracht en zeevracht nemen we allemaal op ons. Na productie controleren we alle producten volgens AQL richtlijnen en is alles klaar voor transport? Dan wordt dat transport, of het nu via lucht of via zee plaatsvindt, door ons gemonitord. Dat doen we in nauwe samenwerking met enkele vaste transportpartners. We zorgen er in ieder geval voor dat de verschillende artikelen keer op keer tot aan de deur geleverd worden. Of dat nu in Nederland, Duitsland, de UK of zelfs Australië is, wij zorgen er wel voor!

Stel uw vraag